Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Quickscan

Een eerste inventarisatie

/ Quickscan

Vraag nu de gratis Quickscan aan!

Onderneming (verplicht)

Naam contactpersoon (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Opmerkingen

Antispam code

captcha

Voer bovenstaande code in:

 

 

 

Na een korte telefonische toelichting op de werkwijze van Rating en de Quickscan, zenden wij u een inventarisatielijst met daarop de informatie die wij graag van uw onderneming willen ontvangen.

Na ontvangst van de gevraagde gegevens, vervaardigen wij zo spoedig mogelijk een Quickscan van uw financieringsmogelijkheden of financiële situatie.

U kunt ons ook bellen: 0541-294733

Quickscan – Wat houdt het in?

Een “Quickscan” is een verkorte doorlichting van de financieringsmogelijkheden van uw bedrijf. Dit betekent een snel antwoord waarbij de kosten beperkt blijven. Voor onze activiteiten financieringsbemiddeling, corporate recovery en aan- en verkoop van bedrijven wordt een financieringsplan, een saneringsplan of een verkoopmemorandum geschreven. Een extra mogelijkheid is het vervaardigen van een “Quickscan”, een verkort plan om de financieringsmogelijkheden door te nemen.

Indien niet meteen helder is of een (bancaire) financiering mogelijk is of als een potentiële relatie een eerste indruk van het financieringsvraagstuk wil ontvangen, beschikt Rating over deze  mogelijkheid van een “Quickscan”.

Door middel van het invullen van het aanvraagformulier is de Quickscan aan te vragen.

quickscan

 

Quickscan – Benodigdheden

Er wordt gebruik gemaakt van een formulier waarop u als relatie alle benodigde gegevens kunt invullen en samen met een aantal bijlagen kan verzenden naar Rating. Wij kunnen ook een “verlanglijstje” maken met gegevens die wij graag willen ontvangen.

Bijvoorbeeld: de jaarcijfers, de laatste woz-beschikking en de kredietofferte van de bank.

Eén van de consultants zal contact opnemen met de klant en een afspraak inplannen of telefonisch de ontvangen gegevens doornemen. Op basis van de ontvangen gegevens en de toelichting van de ondernemer, verzorgen wij een analyse van de financieringsmogelijkheden van uw bedrijf.

Op deze wijze kan voor een beperkt bedrag een analyse gemaakt worden van de financiële positie van het bedrijf. In een compact kredietrapport wordt aangegeven of en onder welke voorwaarden een financiering mogelijk is. Binnen een aantal dagen ontvangt de klant het kredietrapport met de conclusie en het advies.

Mail ons voor meer info

Terug naar Boven