Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Villa Vrijland

Financieringsbemiddeling

Project omschrijving

Villa Vrijland in Hof van Twente, exclusieve ouderenzorg.
In 2014 is men gestart met een complete metamorfose in en om Villa Vrijland aan de Deldensestraat 8 te Goor, in de gemeente Hof van Twente. Hiervan is een groot gedeelte inmiddels gerealiseerd. De authentieke villa dateert uit 1930 en is al sinds 1966 door de familie Hemmink in gebruik als huisvesting voor senioren met een zorgvraag.
De laatste zeven jaar werd de statige villa gehuurd door Carint Reggeland, maar sinds juli 2014 stond het pand leeg. Monique Hemmink, dochter van de oorspronkelijke oprichters en eigenaren van Villa Vrijland en nu eigenaar van het pand, twijfelde geen moment; “Dit gaat een luxe zorgvilla worden voor zowel dementerende als somatische ouderen”. In februari 2013 is Monique in contact gekomen met Martijn Smit van Rating. Hij was snel overtuigd van het plan en de kennis, ervaring en het enthousiasme van de ondernemer. Na het schrijven van het financieringsplan werden enkele banken benaderd. Martijn Smit nam o.a. contact op met de specialist Medici & Vrije beroepers van ABN AMRO. Monique Hemmink liet uiteindelijk de keuze vallen op ABN AMRO mede door het goede gevoel en vertrouwen dat deze bank uitstraalde. De uitgebrachte offerte maakte het mogelijk dat Villa Vrijland de sjieke uitstraling en moderne voorzieningen krijgt dat nodig is om ouderen een hoog kwalitatieve oude dag te bezorgen.

Monique vond al snel in Henk Gerritsen haar zakelijk partner en samen ontwikkelden zij verder het bijzondere concept voor Villa Vrijland. Aan het einde van 2014 werd fase 1 opgeleverd in de volledig, in oude glorie, herstelde authentieke villa. Men is momenteel met de nieuwbouw bezig die aan de achterkant van de villa, in de prachtige tuin, aan de villa gebouwd wordt.

Totaal zal Villa Vrijland straks bestaan uit 13 luxe appartementen, allemaal met een eigen badkamer en toilet. De appartementen verschillen van grootte, waarbij het merendeel geschikt is voor bewoning door twee personen. De statige suites van Villa Vrijland zullen straks in gebruik zijn als gezamenlijke huiskamer, eetkamer en salon voor de aanwezige ouderen. Deze ruimten zijn volledig in de oorspronkelijke stijl teruggebracht. Met en-suitedeuren, glas-in- loodramen, parketvloeren en ornamenten. De antieke schouw word voorzien van een gashaard.

De zorg in Villa Vrijland wordt geboden door een vast team van professionals. De bewoners kunnen in Villa Vrijland wonen, op basis van huur van een appartement, een volledig uitgebreid, luxe servicepakket en zorg via een PGB of via de AWBZ. De villa wordt omringd door een enorme tuin die volledig nieuw wordt ingericht. Dementerende ouderen kunnen vrij van de tuin gebruik maken omdat deze volledig is afgeschermd. Daar waar de dementerende oudere in een Nederlands verpleeghuis gemiddeld slechts 90 seconden per dag van de buitenlucht kan genieten volgens recent onderzoek, kan men in Villa Vrijland zo lang buiten verblijven als men wil.
Villa Vrijland is voorzien van allerlei moderne technieken, waaronder Wifi, alarmering met volledige domotica etc. De bewoners van Villa Vrijland kunnen dagelijks genieten van een ontbijtbuffet, vers gekookte maaltijden en een heerlijk glaasje wijn of port, zoals men dat thuis gewend was. Voor familie is er een luxe logeerkamer met badkamer beschikbaar.

Voor meer informatie is de website beschikbaar: www.villavrijland.nl
U kunt ook te allen tijde contact opnemen met Monique  Hemmink tel: 06-53492952 of Henk Gerritsen tel: 06-53497349

Project Details

  • Client Villa Vrijland
  • Datum 21 februari 2017
  • Tags Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven