Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Mint Interieur

Financiering / fin. bedrijfspand

Project omschrijving

Mint Keuken- en Interieurbouw is in haar eerste lustrumjaar verhuisd van Heeten naar Raalte. Medio 2016 opende het keuken- en interieurbouwbedrijf haar deuren aan de Heesweg 16. Rating werd gevraagd te assisteren bij het verkrijgen van de financiering voor de aankoop en verbouwing van het nieuwe pand.

Mint Keuken- en Interieurprojecten richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor particulieren worden in eigen fabriek op maat gemaakte keukens en interieurs geproduceerd. Van sfeervol landelijk tot strak en modern. En uitgevoerd in alle mogelijke houtsoorten, natuursteen en kleuren. In de zakelijke markt ligt de focus op het leveren van complete interieurs zoals winkelinrichting, receptiebalies, werkplekken, kastenwanden, stoffering, verlichting, etc. Van winkelpand tot horecagelegenheid, van kantoren tot gezondheidspraktijken.

Eigenaren Michel in ’t Veld en Jody Scholten kijken met trots en tevredenheid terug op de eerste vijf jaren waarin zij hun bedrijf vanuit Heeten konden opbouwen. “Wij zijn daar inmiddels uit ons jasje gegroeid en de huisvesting was niet meer passend. Onze nieuwe locatie, het oude pand van Dennebos Flooring in Raalte, biedt met name op het vlak van productie en logistiek meer mogelijkheden. Bovendien is het een mooie zichtlocatie.”
Op 1 februari 2016 hebben zij de sleutel mogen ontvangen en zijn gestart met de rigoureuze verbouwing. Het pand is aanzienlijk uitgebreid en volledig van een nieuwe uitstraling voorzien.

Mint Keuken- en Interieurprojecten is gewend om klanten te ontzorgen en een optimaal resultaat tot stand te brengen. Dezelfde eigenschappen vond men terug in Rating die heeft bemiddeld bij het verkrijgen van de juiste financiering. “Wij kunnen Rating iedereen aanbevelen. Wat zij door hun kennis en kunde voor ons hebben weten te realiseren hadden wij niet voor mogelijk gehouden. Bovendien liep alles zeer soepel. Een absolute toegevoegde waarde waar wij qua rente nog jaren voordeel van gaan hebben. Wij hebben in het hele traject nergens omkijken naar gehad. Kortom: het was de investering meer dan waard.”

Project Details

  • Client Mint Interieur
  • Datum 20 maart 2017
  • Tags Financiering bedrijfspand, Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven