Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

’t Langenbaergh

Financieringsbemiddeling

Project omschrijving

Grand Cafe Bistro-Rant ’t Langenbaergh te Laren (Gld.) is een horecagelegenheid bestaande uit een restaurant, een grand café en een terras waar vele toeristen en/of fietsers gebruik van maken. Achter het hoofdgebouw was een feestzaal gelegen. Een aantal jaren geleden stond het ondernemersechtpaar voor de keuze om de zaal te gaan verbouwen of te kiezen voor een andere optie. Gezien de kosten van renovatie, geluidsisolatie en verwarming, werd besloten de zaal te slopen en op de vrijgekomen grond een achttal appartementen te gaan ontwikkelen. Ultimo 2013 werd gestart met de verkoop van het project en in juni 2014 waren zeven van de acht appartementen verkocht. Aan het hoofdgebouw is een kleinere zaal gebouwd om groepen tot 70 personen te kunnen ontvangen. Het ondernemerspaar heeft momenteel een mooie nieuwe zaal en op de plaats van de “oude” zaal verrijst een mooi appartementencomplex.

Rating Finance Consultants was betrokken bij de begeleiding van het project voor Grand Cafe Bistro-Rant ’t Langenbaergh , het inschakelen van een ervaren projectontwikkelaar en het schrijven van een plan voor de huisbankier.

Voor een diner, een drankje of reservering van de zaal, verwijzen wij u graag naar onderstaande site van ’t Langenbaergh.

Project Details

  • Client Grand Café Bistro-Rant ’t Langenbaergh
  • Datum 24 januari 2017
  • Tags Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven