Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Interline Sportsystemen

Financieringsbemiddeling

Project omschrijving

Interline Sportsystemen is specialist op het gebied van verkoop en leggen van sport- en balletvloeren. Daarnaast levert het bedrijf nevenproducten zoals schokabsorberende wandbekleding en vloerbelijning. Het bedrijf bestaat vijftien jaar en heeft een gestage groei doorgemaakt. Vanwege ruimtegebrek op de huidige locatie bestond al een tijd de wens om te verhuizen naar een ruimer bedrijfspand. In de eigen vestigingsplaats Lienden werd een kavel aangeboden waarop Interline Sportsystemen een eigen hal en kantoren wil gaan bouwen.

Een vloer met een hoge kwaliteit. De juiste ondergrond, een perfecte toplaag en tot op de millimeter nauwkeurige belijning, dat is wat Interline Sportsystemen nastreeft. Vele fraaie projecten in geheel Nederland prijken inmiddels op de lange referentielijst.

Rating Finance Consultants werd ingeschakeld om het bedrijf te begeleiden bij het verkrijgen van de meest optimale financiering in het verlengde van de meest passende vloer bij een sport of sporter. Meerdere banken waren bereid een offerte uit te brengen voor de investering. Na het uitbrengen van een offerte-analyse werd gekozen voor de bestaande huisbankier.

Bent u geïnteresseerd in sport- en balletvloeren, kijk dan op:  http://www.sportvloeren.nl/

Project Details

  • Client Interline Sportsystemen
  • Datum 18 januari 2017
  • Tags Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven