Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Seine Wonen Heino

Financieringsbemiddeling

Project omschrijving

Financiering vernieuwde pand Seine Wonen te Heino.

Seine Wonen is reeds tientallen jaren een begrip in Heino en omstreken. Dit najaar werd het 60-jarige bestaan gevierd. Een mijlpaal dat werd opgeluisterd met een compleet nieuwe showroom en een metamorfose van het pand.

Seine Wonen gaat graag met de tijd mee. De grote showroom staat vol met eigentijdse en inspirerende woonideeën en het hart van deze showroom is omgebouwd tot een heus atelier. Door creatieve professionals wordt hier een op maat gesneden 3d-woonadvies gegeven. Naast meubels uit de diverse collecties levert Seine op maat gemaakte meubelen. Ook voor vloer-, wand- en plafondafwerking alsmede accessoires om de woning de ‘finishing touch’ te geven bent u bij Seine Wonen aan het juiste adres.

Van dromen naar realisatie. Voor de verbouwing van de showroom en de metamorfose van het pand werd Rating gevraagd om te assisteren bij het verkrijgen van een passende financiering. Seine Wonen is gewend om de klant te ontzorgen en een op maat gesneden resultaat tot stand te brengen. Dezelfde eigenschappen vond men terug bij Rating.

Jacques Seine: ‘In het begin was ik nog wel een beetje sceptisch maar aangezien ik ook altijd op zoek ben naar bedrijven die mij kunnen ontzorgen heb ik besloten om dit traject uit handen te geven aan Martijn Smit van Rating Finance Consultants. Achteraf gezien had ik hier nooit over moeten twijfelen want hetgeen Martijn heeft gerealiseerd ligt ver boven mijn verwachting. Ten eerste lag de regie van het gehele traject bij hem waardoor ik er geen omkijken naar had en ten tweede was het resultaat qua rentes en overige voorwaarden verbluffend. Een superdeal! Hier ga ik nog heel wat jaren plezier van hebben. Ik kan Martijn dan ook bij eenieder van harte aanbevelen’.

Wij wensen Seine Wonen veel succes in het vernieuwde pand. Op naar de volgende 60 jaar!

Project Details

  • Client Seine Wonen
  • Datum 9 januari 2018
  • Tags Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven