Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Bemiddeling bedrijfsfinanciering Starline Oost te Enter

financiering/fin.bedrijfspand

Project omschrijving

Financieringsbemiddeling ten behoeve van nieuwbouw Starline Oost.

Starline Oost is in 2009 opgericht door ondernemer Robert Gerritsen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de levering van zwembaden, spa’s, sauna’s, stoomcabines en andere exclusieve verwante wellness producten. Naast levering van enkelvoudige producten realiseert men (maatwerk)projecten. Starline Oost bestaat inmiddels ruim 7 jaar en in die periode heeft de onderneming zich een plaats weten te veroveren in de markt voor wellness. Bij de start heeft Robert Gerritsen het bestaande pand aan de Vonderweg te Enter omgebouwd van grote magazijnhal naar een showroom met exclusieve uitstraling. Nu is het tijd voor de volgende stap…

Aangezien de huidige locatie niet meer geheel voldoet aan de wensen van Starline Oost, heeft men besloten om, vlakbij de huidige locatie, een kavel te kopen op industrieterrein de Elsmoat te Enter. Rating Finance Consultants werd gevraagd te assisteren bij het verkrijgen van een passende financiering voor de aankoop van de kavel en het nieuw te bouwen pand. Robert Gerritsen: ‘Via een klant van mij ben ik in contact gekomen met Martijn Smit van Rating. Vanaf het eerste moment hadden wij de juiste klik met elkaar. Hij begreep wat ik wilde en waar ik naar op zoek was. Zelf loop je als ondernemer bij banken vaak tegen muren aan. Martijn liep er dwars doorheen met als resultaat een op maat gesneden financiering tegen zeer goede rentecondities én voorwaarden. Zelf was ons dat nooit gelukt. Daar gaan wij nog jaren profijt van hebben’.

Het nieuw te bouwen pand zal een uitstraling krijgen dat past bij Starline Oost. Door de ligging, de grootte en de functionaliteit zal een zeer aantrekkelijk en fraai pand gebouwd worden (zie onderstaande artist impression). Bij de nieuwbouw zullen twee aparte afdelingen gecreëerd worden. De begane grond wordt een inspiratieplek waar projecten in een ontspannen sfeer met de klant besproken kunnen worden. De bovenverdieping wordt een toonzaal voor de diverse types spa’s en andere producten van het merk Jacuzzi®.

De bouw van de nieuwe showroom van Starline Oost zal op korte termijn gaan starten. Het doel is om eind 2017 daadwerkelijk te gaan verhuizen. U allen bent daarna uitgenodigd om het pand te komen bekijken. Wij wensen Starline Oost en Robert Gerritsen veel succes in het nieuwe pand.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de site van Starline Oost: www.starlineoost.nl

Project Details

  • Client Starline Oost
  • Datum 8 mei 2017
  • Tags Financiering bedrijfspand, Financieringsbemiddeling
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven