Tel: 0541 29 47 33   info@rating.nl

Begeleiding verkoop Café-restaurant Overkamp te Vragender

Verkoopadvies

Project omschrijving

Nieuwe eigenaar Café- restaurant Zalen Overkamp te Vragender.
Eind maart is er overeenstemming bereikt over de verkoop van Café-restaurant Zalen Overkamp te Vragender aan vier plaatselijke ondernemers die zich het lot van het “sociale middelpunt” in Vragender (Achterhoek) hebben aangetrokken. In veel dorpen in het oosten van ons land wordt het steeds moeilijker om een goede horecaexploitatie te realiseren en passende opvolgers te vinden. Als ze al te vinden zijn dan is de financiering van een dergelijke overname ook nog vaak een brug te ver. Hierdoor dreigt in dergelijke dorpen de ruimte voor opvoeringen, begrafenissen en partijen in het gedrang te komen. In Vragender is dit gelukkig niet zo.

In verband met het langzamerhand bereiken van hun pensioengerechtigde leeftijd hebben de heer Oosterholt en mevrouw Overkamp hun Café-restaurant en Zalencentrum kunnen verkopen aan vier betrokken lokale ondernemers die het bedrijf voor de gemeenschap Vragender willen behouden.
Er zullen nieuwe exploitanten worden gezocht die na een gedegen inwerkperiode het nieuwe gezicht van het bedrijf zullen worden.
Het is mooi om te zien dat lokale ondernemers op deze wijze iets terug doen aan “hun” gemeenschap.

Rating heeft de familie Overkamp bij de verkoop begeleid. Dit heeft zij in goede samenwerking gedaan met Makelaar Silvio Gierkink.
Op deze wijze kan de familie Overkamp gaan genieten van een welverdiende “oude dag” en is de gemeenschap Vragender verzekerd van “hun” sociale ontmoetingsplaats.

Wij wensen iedereen die betrokken is bij Café-restaurant Zalen Overkamp veel succes in de komende jaren.

Project Details

  • Client Café- restaurant Zalen Overkamp
  • Datum 3 mei 2017
  • Tags Verkoopadvies
Bekijk project

Gerelateerde projecten

Terug naar Boven