Financiering voor (verhuurd) onroerend goed

Een financiering nodig voor (verhuurd) onroerend goed? Wij hebben ‘het geld op de plank liggen’ voor u!

Uw financieringscasus kan nog zo goed zijn, steeds vaker worden financieringen voor zakelijk vastgoed afgewezen. Of er wordt zelfs helemaal niets meer verstrekt. Aan geen enkele klant. De goedwillende individuele klant met een prima financierbare casus wordt te vaak de dupe van het beleid dat van bovenaf door de banken wordt opgelegd. In onze ogen is dat de wereld op zijn kop!

Als de casus financierbaar is dan helpen wij u graag verder om de financiering gewoon goed geregeld te krijgen. Wij hebben een breed scala aan alternatieve partijen om ons heen verzameld die u een passende oplossing kunnen bieden. Partijen die de casus bekijken zoals banken er vroeger naar keken.

Wij brengen zakelijke hypotheken tot stand tussen ondernemers en kredietverstrekkende partijen. Als dit bancair niet mogelijk is dan schakelen wij snel door naar alternatieve mogelijkheden zoals niche partijen of vermogende private financiers. Het klinkt wellicht vreemd maar zij kunnen het geld niet voldoende renderend wegzetten en hebben het geld letterlijk op de plank liggen. Het aanbod van geld is groot. Wij hebben diverse zoekvragen liggen van deze partijen. Het risicoprofiel van financieringscases waar deze partijen naar op zoek zijn (en daarmee het gewenste rendement) is wisselend dus wij kunnen op een breed front invulling geven aan de vraag naar geld.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van een zakelijke vastgoedfinanciering? Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek.

Rating Finance Consultants tel. 0541-294733 of info@rating.nl